top of page

Ce putem face pentru tine?

Servicii de consultanță pentru digitalizare prin fonduri europene

Obțineți garanția unui proiect tehnic care este realizat în concordanță cu cerință ghidului specific pentru regiunea din care faci parte.

Va asigurați că aveți un partener cu experiza tehnică solidă care înțelege business-ul Dvs și puteți comunica simplu în toate etapele.

Livrăm serviciul aproape de consultantul Dvs de fonduri care depune cererea de finanțare și rezolvăm orice clarificare apare.

Servicii de consultanță pentru transformarea digitală

Obțineți un plan de transformare digitală bazat pe un scoring system care identifică nivel actual de maturitate digitală și îți asigura acțiuni concrete de realizat pentru transformarea companiei tale cu privire la: eficientă operațională, orientarea către client, gradul de inovație, cultură organizațională, parteneriatele existente, leadership în era digitală și securitatea cibernetică.

Servicii de auditare tehnică pentru proiecte implementate din fonduri europene

Obțineți garanția unui raport de audit tehnic livrat la timp care respectă cerința programelor de fonduri europene. 

Servicii de management IT

Alege o echipă specializată care să pregătească strategia IT, să asigure managementul furnizorilor tăi de IT și care să te susțină de la momentul selecției furnizorilor, contractării soluțiilor, implementării acestora și management IT pe termen lung.

bottom of page